Ontwerp

De aanpassing van uw groene ruimte begint met een goed overleg. Aan de hand daarvan kunnen we u een passend ontwerp leveren.

Groene vormgeving

Tekening

De aanpassing van uw groene ruimte begint met een goed overleg. Aan de hand daarvan kunnen we u een passend ontwerp leveren. Belangrijk is dat de vormgeving en verhoudingen tot elkaar kloppen en het prettig is om in die ruimte te zijn en te leven.  Zowel ontwerptechnisch als groentechnisch vertellen we u graag vrijblijvend welke mogelijkheden uw tuin heeft. Uw wensen en verwachtingen worden werkelijkheid met een doordacht inrichtingsplan.

Om een ontwerp compleet te maken is een beplantingsplan nodig. Een onderdeel waar wij veel kennis van hebben en u daarmee uitstekend kunnen helpen. Iedere tuin heeft bepaalde eigenschappen, maar ook iedere plant/boom heeft zijn eigenschappen en daarmee eisen. Voor het beplanten van uw tuin is het belangrijk te kijken naar de grondsoort en stand van de zon. Daarnaast moet er ook gekeken worden welke beplanting in combinatie met elkaar toegepast kan worden.

Een uiteindelijke tekening met daarop alle beplanting/bomen en aantallen vormt het beplantingsplan waarmee u of wij aan de slag kunnen.

Uw ontwerp en beplantingsplan is gratis indien wij het plan mogen realiseren.

Neem contact met ons op